Loodetakse, et olemuselt mõnevõrra keskaegseid rüütliturniire meenutav relvastatud võitlussport hakkab televaatajaid püüdma.

Rüü nimeks on Lorica (see tähendab ladina keeles turvist) ja selle ehitusel on muude materjalide seas kasutatud kevlarit ja süsinikkiudu. See on piisavalt kerge, et liigse pingutuseta ringi liikuda ja samas piisavalt tugev, et kaitsta kandjat tugevate hoopide eest. Milles Lorica keskaegsetest raudrüüdest totaalselt erineb, on sensorid: neid on rüüsse paigutatud 52, need mõõdavad vastase antud hoopide tugevust ja videomängudest tuntud "elukriips" kuvatakse vaataja jaoks ekraanile.

Niisiis, Lorica selga, mõõk kätte ja võitlusse! Chirol Global ise on juba uuele võitlusspordialale nime välja mõeldnud - see on UWM, mis on lühend väljendist Unified Weapons Master. Esimesed katsematšid, milles Loricat kanti, peeti märtsis Wellingtonis, Uus-Meremaal. Ametlikud võistlused algavad Austraalias selle aasta lõpus. Seejärel on plaanis järgmisel aastal USA-sse laieneda.

Economist arvab, et tulemuseks võiks olla mingisugune uuenduslik, relvastatud teletaplus. Midagi keskaegsete rüütliturniiride ja üheksakümnendate Mortal Kombati vahepealset 21. sajandi nutiekraanil.

Ka mõned sõjaväeüksused on Lorica vastu huvi tundnud, ent mitte lahinguväljal, vaid treeningul kasutamiseks.