Alternatiivenergia hulka on arvatud ka tuumaenergia, mis ongi praeguseks kõige rohkem toetushääli saanud — 35 protsenti vastanuist peab seda heaks ideeks, vahendab Novaator
.

See näitab olulist nihet inimeste mõtlemises, mis on toimunud viimaste aastate jooksul. Tuumaenergia on teinud läbi märkimisväärse taassünni, sest pärast 1979. aasta Three Mile Islandi avariid ja 1986. aasta Tšernobõli katastroofi on avalikkus tuumaenergiasse üldiselt väga negatiivselt suhtunud. Nüüd on aga ilmselt taas leitud, et panus tuumaenergiale on kõige tõsiseltvõetavam viis vähendamaks sõltuvust fossiilsetest kütustest.

Teise koha pälvis päikeseenergia (31 protsenti), kuid mitte suured päikeseenergiafarmid, vaid päikesepaneel oma maja katusel. Päikeselistes piirkondades võib selline hajutatud elektritootmisviis tulevikus tõesti laialt kasutusele tulla. Selleks on vaja vaid, et paneelide hind langeks taskukohasemaks.

Kolmanda koha hõivasid päikesefarmid, mida peavad heaks ideeks 23 protsenti vastanuist. Järgnesid tuulepargid (toetajaid 21 protsenti) ja geotermaalenergia (18 protsenti). Elektriautosid peab heaks ideeks 13 protsenti vastanuist. Ülejäänud ideed, mille hulka kuulusid näiteks hüdroenergia, laineenergia, tuulikud üksikutes majapidamistes, hübriidautod, biodiisel ja mittesaastav kivisöetehnoloogia, leidsid vähem kui kümne protsendi vastanute toetuse.

Konkurentsitult viimasele kohale jäi aga etanool (toetajaid üks protsent). Inimesed paistavad olevat lõplikult kaotanud usu etanooli kui imevahendisse, mis meid globaalsest soojenemisest ja ebasõbralikest riikidest sõltumisest päästaks.