Kuigi albatrosside keskmine eluiga jääb umbes 50 aasta ligi, ei lase lind ennast kõrgest east absoluutselt heidutada. Tema ja ta kaaslane Akeakamai on atollil iga-aastased külalised ning hinnanguliselt on Wisdom aastate jooksul ilmale toonud juba 31-36 järglast.

Teadlased teavad linnu vanust tänu sellele, et ta sai rõngastatud juba 1956. aastal. Lind pöördus toona sigimiskohta tagasi ning kuna albatrosside puhul on teada, et nad ei tee seda enne, kui nad saavad vähemalt viieaastaseks, ongi seega teada, et lind on vähemalt 68-aastane (kuid võib olla ka vanem).

Üldiselt ei tule albatrossid munemiseks pidevalt ühte kohta tagasi, kuid Wisdomi see trend ei kõiguta. "Albatrossid tulevad saarele oma kaaslastega kohtuma oktoobrikuus ning veedavad seejärel keskmiselt seitse kuud saarel, haududes ning oma tibu kasvatades. Albatrossid munevad vaid ühe muna ning seda hauvad kordamööda mõlemad vanemad," selgitatakse loomade ja kalade haldamisega tegeleva USA valitsusasutuse USFWS-i blogipostituses.

Pärast tibu koorumist läheb umbes viis kuni kuus kuud aega, enne kui lind on võimeline saarelt lahkuma. Kuna tibu eest hoolitsemine võtab niivõrd kaua aega ja energiat, ei mune valdav osa albatrosse igal aastal. "Kuna mask-albatrossid munevad korraga vaid ühe muna ning valdavalt ei mune igal aastal, on iga sündiv lind ülioluline," ütles Midway atolli rahvuspargi eest vastutav Bob Peyton Mediumile. Seega on iga-aastaselt maailma ühe albatrossi juurde toova Wisdomi panus liigi säilimisse ülioluline.