Ka mõlgutavad teadlased mõtteid lehmadest, kelle piimast toodetud või külmkapis ei tahkestuks, kirjutab
.

Juba on leitud säherdune Marge nimeline lehm, kellel on vajalikud geenid ja kari arvatakse karjamaal olevat aastaks 2011. Piimas on väga vähe küllastatud rasvu ja nõnda on see tavapiimast tervislikum.

Ühendkuningriikide piimandusasjatundja Ed Komorowski avaldas arvamust, et nõnda võib aretata ka lehmi, kelle piim pole küll kooritud, ent sisaldab enamjaolt küllastamata rasvhappeid.

Praegu müüakse UK-s vaid neljandik piimast täisrasvasena. Kuid ta juhtis tähelepanu, et pole teada, kui palju piima sellised lehmad andma hakkaksid.

Kelmikad lehmad avastas Uus-Meremaa piimandusfirma Fonterra, kui oma karju geneetiliselt uurida laskis. Juba on Marge piimatooteid mekitud ja need olevat maitselt head.