Viimase nelja aasta jooksul on Parrot esitlenud kahte drooni – AR.Drone ja AR.Drone 2. Kahe drooni esitlemise vahet oli kaks aastat. Kui varasemalt keskendus firma olemasoleva drooni täiustamisele, siis nüüd leidis Parrot, et aitab naljast – teeme ühe tõsise foto- ja videograafidele sobiva drooni. Parrot Bebop (või suupärasemalt AR.Drone 3.0) lubab just seda teha.

Sarnaselt konkurendi DJI Phantom 2, saab ka Bebopil määrata kindlat lennutrajektoori vastavalt GPSi asukohale ning kaamerat ringi liigutada. Lisaks sellele toetab uus droon virtuaalreaalsusprille ja paremat pildistabilisatsiooni. Kui konkurent on läinud seda teed, et droonil olev kaamera liigub füüsiliselt ringi, siis Parroti uuel lennumasil on see lahendatud tarkvara ning kaamerasilma liigutamise abil.

Bebopi lennuraadius on kuni 2 kilomeetrit, aku peab vastu 12 minutit ning see hakkab maksma umbkaudu 300 eurot. Põhikonkurendi DJI sarnane droon maksab julgelt üle 1000 euro. Parroti uusim droon jõuab müügile hiljemalt aasta lõpuks.
Loe Kiibist