Forte koondab endas Delfi digi- ja autouudiste traditsioone, ühendatuna huvitavamate asjadega, mis teaduse ja tehnika maailmas, või üldse meie planeedil toimub. Siin ei kavatse me kvaliteedis küll ühtki järeleandmist teha ja loodame liikuda ikka suurema lugejahuvi suunas, mis peab olema saavutatav ka ilma faktitäpsust või usaldusväärsust ohvriks toomata.
Täname ka koostööpartnereid, kes oma artikleid Forte veergudel esitleda lubavad.

Forte keskendub seega järgmistele uudistele:

Digimaailma uudised, ehk tutvustame jätkuvalt kõikvõimalikke uusi vidinaid, telefone, arvuteid, tahvleid, kaameraid, telereid, jms mis turule ilmuvad ja mis ühtlasi tõotavad ka suuremat sorti murranguid. Ka kavatseme me edaspidigi tutvustada huvitavamaid äppe, programme ja mänge, ning ei lähe mööda ka kogu internetimaailma tulistest tuultest. Ja nüüd on nendele veidi rohkem ruumi Forte leheküljel.

Auto- ja motouudised on ehk vahel liiga autokesksed, aga samas tutvustame ka muid sõiduvahendeid, mis liikluses silma hakkavad, samuti on meie alalisteks hittideks videolood naljakatest või kurbadest juhtumitest kogu maailma liikluses.

Ajaloo- ja militaaria uudised üritavad olla küll maiuspalaks vastavate valdkondade huvilistele, aga eks meil kõigi on midagi ajaloost õppida, ja oma riiki pole võimalik ka kaitsta, kui sõjalisest maailmast midagi ei tea.

Meie rubriik Teadus ja tehnika otsib, nagu nimigi ütleb, huvitavaid teadusuudiseid, aga vaatame ka tehnikauuendusi, ehitisi, leiutisi, kõikvõimalikke aparaate, mis meile kõigile kasulikud võiks olla. Rõhk on ennekõike asjadel, mis huvitavad lugejaid ja millel on ka sisulist tähtsust.

Rubriik Õhk ja kosmos edastab uudiseid lennundusmaailmast, aga ka orbiidilt ja kaugemaltki kosmosest. Me võibolla pole üksi siin universumis, aga ufo-uudiseid me välja mõtlema siiski ei hakka.

Rubriik Planeet Maa keskendub keskkonna-, kliima-, geograafia- ja loodusuudistele, lisaks kõigele, mida meil omast planeedist teada vaja. Ka inimene on ju osa loodusest. Eriti otsime huvitavaid ja kummalisi kohti maailmas, kus ka eestlased võiks huvi pärast jala maha panna.

Ja Kirevaid kilde tooks edaspidigi lugejateni veidramaid, naljakamaid, vahel kurbloolisigi pildikesi nii maa alt, pealt kui kohalt.

Vabandame, kui reformi käigus (nagu tavaliselt) midagi kahe silma vahele jääb, aga me püüame ka edaspidi lugejate põhjendatud ettepanekuid kuulda võtta.