Aprilli alguses siirdus grupp fotohuvilisi metsa, et pildile saada kevadine tedremäng. Hoolimata fotosõprade hiirvaiksest passimisest hommikuvalguses, otsustasid tedred külma ja sombuse hommiku tõttu mängima mitte ilmuda. Pettuda aga ei tulnud, sest selle asemel õnnestus võttegrupil pildile saada Eestis looduskaitse all olev metsis, kes poseeris kaameratele üsna julgelt. Vaata videost!

Foto metsisest pandi ka loodusfotoajakirja LOFO nädala pildiks.

2008. aastal sai Eestis jälgida päikesevarjutust. Vaata videost, mis pilt avanes neile astronoomiahuvilistele, kes kogunesid augustis Tallinna Linnahalli katusele ja vaatasid loodusnähtust läbi spetsiaalsete kaitsevahendite. Päikesevarjutust on ka keeruline filmida; ka selles videos nähtav efekt on saadud läbi tumendava filtri filmides.

Detsembri alguses hakkas pärast mitme aastast pausi üle ajama Tuhala Nõiakaev. Tegemist on Tuhala looduskaitse alal asuv karstiallikaks. Suurvee ajal täituvad maa-alused pugemid kahe kuni kolme ööpäeva jooksul veega ning veesurve tõttu hakkab Nõiakaev "keema", väljastades üle 100 l/sek. Kaev on 2,4 meetrit sügav. Rahvapärimus ütleb: kui Tuhala nõiad kaevus vihtlevad, hakkab Nõiakaev keema. Vaata videost!

Tuuline ilm on Eestis küll tavaline külaline, kuid head surfi-ilma ikka igapäev ei ole. Ühel tuulised juulikuu päeval täitus Vääna rand surfaritega.