Kolm esimest 1998, 2002, 2008

Esimene Care-O-bot valmis kuulsas leiutajate Fraunhoferi instituudis 1998. aastal, kuigi tookord oli pigem tegemist liikuval postamendil asuva puutetundliku ekraaniga, millele oli võimalik käskusid sisestada.

Care-O-bot II, mis valmis aastaks 2002, sai juba külge mobiilse manipulaatorkäe, kaamerad ja laserskänneri, et ümbritsevas keskkonnas paremini liikuda.

Care-O-bot 3, aastast 2008, oli juurde saanud ka kandikukäe, millele siis manipulaatorkäega oli võimalik esemeid tõsta ja kliendile ette kanda.

Lõpuks kahekäeline

Care-O-bot 4 sai nüüd aga juba külge ka teise käe, ehk need robotid hakkavad muutuma liikuvast postamendist üha enam androidide (inimtaoliste robotite) taoliseks, kuigi tehisintellekti sisestamisest sellele on kaugelt vara rääkida. Küll on ta järjest parema töövõimega ettekandja ja abivahend. Ta on võimeline reageerima käsklustele puutetundlikult ekraanilt, kehaliigutustele, helidele, muutma teksti heliks, tema käele on lisatud ka laserpointerid. Juhtimiseks kasutatakse aga Kinect-süsteemi.

Fraunhoferi robotid küll ei ole nii inimeselaadsed kui näiteks Jaapani robotid, aga nende juures ongi rohkem mõeldud funktsionaalsusele kui välimusele.  Kuigi robotid on muutunud üha sõbralikumaks, ei ole veel niipea oodata, et nad ka tegelikult laiale kasutajaskonnale taskukohaseks muutuks, seega turule teda päriselt oodata ei ole. Probleemiks on ka roboti aku vastupidavus - ühe laadimisega vaid kolm kuni viis tundi.