Arheoloog Maria Antonietta Tomei ütles ajalehele The Times, et ajaloolane Suetonius kirjeldab leitud paika just sellisena, kus ihukaitsjad tegid lõpu peale sadistliku valitsejana tuntud Caligulale. Käigus on ehitustööde jälgi Caligula järeltulija Claudiuse ajalt, kuid käik on ehitatud varem, kinnitab Tomei.

Suetoniuse ja juudi ajaloolase Josephuse järgi tapsid Gaius Julius Caesar Augustus Germanicuse (12–41) ehk Caligula mõrvarid ka tema naise Caesonia ning väikese tütre Julia Drusilla, pekstes viimase pead vastu müüri. Caligula keha põletati ja tuhk maeti keiser Augustuse mausoleumi juurde, mille varemed on praegugi Tiberi jõe ääres näha.

Tiberi jõe rannalt Roomast põhjas on arheoloogid aga leidnud ühe rikka roomlase haua, mis arvatakse kuuluvat Marcus Nonius Macrinusele. Kaasaeg teab teda kui filmi “Gladiaator” peategelase prototüüpi. Suur osa hauast on aastatuhande jooksul vajunud jõkke, kuid alles on siiski marmorsambaid, joonistusi ja hauakiri, mille kohaselt puhkab seal Marcus Nonius Macrinus, keiser Marcus Aureliuse sõber ja sõjaväe ülemjuhataja.

Kolmanda olulise leiuna toovad Rooma arheoloogid esile suure surnuaia leidmist linna lähistelt staadioni renoveerimise käigus. Veel ei ole kindel, kes on sinna maetud, kuid esimesed leiud viitavad vabastatud kreeka orjadele.