Kellele säärane asi huvi võiks pakkuda, võib rõõmustada, sest sarnase lahenduse said ka Androidi-seadmed, milliseid on liikvel teadupoolest tohutu palju.

Vysor pole ainuke nutitelefoni suurele ekraanile peegeldamise vahend, aga see on mugav ja kiire ning mis peamine – tasuta. Töötab kolme eri arvutite opsüsteemiga: Windows, Mac, Linux.

Continuumi proovimiseks tuleb seevastu kindlasti uus Windows 10 telefon hankida; senised mudelid seda trikki ei toeta.

Vysor millegi uue ostmist ei nõua; see töötab arvutis brauseri Chrome laiendusena ja mobiiliäpi kujul. Kahjuks äpp on veel ilmumata ja laienduse lõppvariant samuti (aga saadaval on beetavariant, link allpool).

Kasutamine on lihtne: ühenda telefon USB kaudu arvutiga, seadmed suhtlevad Chrome'i vahendusel. Saad sõnumitele vastata, mobiilimänge suuremal ekraanil proovida, äppe alla laadida jne.

Vysor oli algselt mõeldud Androidi tarkvara arendajate abivahendiks, aga jõudis laiema avalikkus ette, kui üks teravsilmast Redditi-kasutaja selle olemasolu märkas ja teistelegi teada andis.

Vysori lõi AllCasti autor Koush. Kui lahenduse olemasolu juba üldtuntuks sai, jagas ta kasutajatega veel üht toredat nippi, mida keegi polnud veel märganud.

Nimelt saab telefoni kontrollida mitte vaid arvutist, millega see USB abil ühendatud, vaid ka mõnest teisest arvutist. Viimane peab muidugi internetti ühendatud olema ja Vysori paigaldama.

Eesmärk on sel teel tarkvarauuendusi levitada, kui telefon võrgus olla ei saa. Koush loodab tulevikus sel viisil ka mitme seadme vahelisi ühendusi luua.