Internet ja serverid võivad küll olla vahel "kummist", ehk mahutada päris suuri asju. Saavutus on igatahes võimas.

Taani valitsus ka propageerib seda, et tutvustada Taani kaarti näiteks koolilastele. Selleks, et luua stabiilsed keskkonda, kasutati kogu avalikku geograafilist andmestikku, igaks juhuks küll võeti maha arvutimängu muidu tavalised lisandid, nagu plahvatused ja vaenlaste pealetungid.

Nüüd on igal taanlasel seega võimalus liikuda selles virtuaal-Taanis ringi, leida üles oma kodud, nagu ka sõprade-sugulaste-naabrite kodud. Kogu faili suurus on üks terabait, sisaldab nelja triljonit klotsikest, mis kaardi järgi õigesse kohta asetatud. Probleemiks on küll see, et selline infohulk on seni talletatud ajutistele serveritele.

Taani kaart on nii mahukas, et tuli küll jagada kolmele eraldi kaardile. Minecrafti mängijad saavad sinna ligi, logides mängu Taani valitsuse serveri kaudu (klõpsa siia), kuigi iga serveri taga saab korralikult riiki uurida vaid 70 üheaegset kasutajat. Ja need ajutised serverid töötavad 23. oktoobrini 2014.

Tuletaks meelde, et Eesti riik on vaid veidi suurem kui Taani. Kui leiduks sponsoreid ja tegijaid, miks mitte Taani eeskujule järgneda?