2017. aasta märtsis alustas Rhetam oma teekonda - tema eesmärgiks oli läbida mängu põhiloo ülesanded ja kõik kõrvalülesanded kõige keerulisemal raskusastmel. Sellest talle aga ei piisanud: lisaks kasutas mängur modi, mis muutis ta lihtsurelikuks (terve mängu jooksul on võimalik vaid üks kord surra) ning ta ei kasutanud ühtegi mängu poolt pakutavat kaaslast, kes lahingutes kaasa lööks.

Nagu kõik eelnimetatu poleks juba piisavalt raske, läbis Rhetam mängu nii, et ei tapnud selle jooksul mitte ühtegi arvuti poolt kehastatavat tegelast. Tema ainsateks kaaslasteks olid poksikindad, millega sai mängutegelasi oimetuks lüüa. Kõikide vajalike vastaste tapmiseks kasutas ta aga mängukeskkonda.

Rhetami enda sõnul kandis kõige keerulisem ülesanne nime "Hard Luck Blues". Selles tuleb mängijal koguda mutandilaadsete olenditega täidetud tuumavarjendist mitu võtit. Kui enamik mutantide käest sai Rhetam võtmed probleemideta kätte, siis nende hulgas oli ka üks võimas vastane, kelle puhul pidi ta tükk aega vaeva nägema ning üritama teda keskkonnamõjude abil ära tappa.

"Selleks, et talt võtit kätte saada pidin teda tükk aega kinnastega klohmima ning seejärel meelitama ta koos teiste kollidega gaasiga täidetud tuppa," kommenteeris mängur oma taktikat. "Ruumis viibides pidin teda edasi lööma, kuna helendavad kollid annavad lähedal asuvatele omasugustele elupunkte juurde. Üks kollide rünnakutest toimib tule põhjal. See pani kogu gaasi põlema ning tappis kõige võimsama kolli ära. Seejärel sain talt kiirelt võtme näpata ning ülesande lõpuni täita," ütles Rhetam.

Kui Sul pole oma ajaga midagi paremat teha, siis YouTube'i vahendusel on Sul võimalik vaadata Rhetami saavutust kogumahus.