Esiteks teatas Apple, et loobub Mac-sülearvutites Inteli protsessoritest ja võtab neis kasutusele iseenda toodetavad ARM-protsessorid, esimesena mudeli A12Z Bionic. Protsessorite tootmine ei ole Apple'i jaoks midagi uut, kuna iPhone'ide tarvis on ta neid valmistanud kogu aeg. Üleminek saab toimuma siiski järk-järgult ja esimene ARM-protsessoriga Mac näeb ilmavalgust alles aasta lõpus.

Tarkvara poole pealt tasub äramärkimist vast see, et Safari veebilehitseja saab ka endale laiendeid ja „normaalseid" ehk ekraanikuvaga mõõtmelt kohanduvaid TABe lubama hakata (uskumatu, et neid siiamaani polnud). Sama uskumatu, et Safari avalehte saab alles nüüd kohandama hakata ja brauseris on peagi näha ka faviconid (veebilehega kaasaskäiv ikoon).

Konkurentidele hakkab vaikselt järele jõudma ka Apple'i mobiiliplatvorm iOS, mille versioon 14 peaks hakkama peagi võimaldama mobiili ekraanile lisama mitte ainult äppide ikoone vaid ka widgeteid ehk vidinaid, mis näitavad näiteks ilma, kellaaega, uudiseid, kalendrit või Swedbanki pangakonto seisu. Androidi kasutajatele on vidinad tuttavad aastaid ja aastaid.

Lõpuks ometi hakkavad Apple'i kasutajad saama vahetada oma iPhone'i või iPadi vaikimisi veebilehitsejat ja meiliprogrammi. Seda siis taaskord alates tarkvaraversioonist iOS või iPadOS 14.

Apple Watch suudab aga nüüd tuvastada automaatselt seda, kui tema kasutaja peseb käsi. Seda märgates käivitab ta taimeri, mis mõõdab, et inimene ikka vähemalt 20 sekundit oma kätelt baktereid ja viiruseid maha peseks.

Kogu täna öösel toimunud üritust saab uuesti vaadata sellest videost: