Kuna Microsofti järgmine suur pressiüritus toimub juba 21. jaanuaril ehk kümne päeva pärast, on tehnoloogiahuvilised üsna põnevil, et kas Spartan on tõesti olemas ja valmis IE troonilt lükkama.

Uut mitteametlikku infot tekib veebi aina juurde. BGR avaldas Spartanist ekraanipildi ja lisas, et see pärineb mitte kõige uuemast beetavariandist.

Ega seal midagi eriti vaadata pole, kasutajaliides on minimalistlik ja igasugustest kelladest-viledest vaba nagu alles väljatöötamisel brauseri puhul mõistlik tundubki.

Lisaks tekkis uus kõlakas, et brauserit saab ka häälkäsklustega juhtida (näiteks go to Twitter.com või add to favorites), sest Windows 10 sisaldab ju digiabilist Cortana.

Neowin kirjutab, et ka neile saadeti Spartanist varaseid ekraanipilte ja Cortanat selle teenistuses pole. Eks kümne päeva pärast on lootust täpsemalt teada saada.

The Verge lisab, et Spartanil on veel üks trump: veebilehtedele märkmete lisamine, spetspliiatsiga puutetundlikul ekraanil kritseldades, et neid näiteks sõbrale või kolleegile saata.

Lahendus on seotud Microsofti pilveteenusega: märkmed salvestatakse veebilehe koopiale OneDrive'is, millele pääseb ligi mitmete platvormide ja iga brauseri abil. See tähendab, et algseid märkmeid peaks saama teiste poolt muuta ja täiendada.