Kes tahab niisama proovida, võib seda teha laupäeval 25. oktoobril Tallinnas Coca-Cola Plazas toimuval järjekordsel MängudeÖÖ-l, kus kõik saavad kaasa lüüa elavate surnute hävitamises.

"ZombieRun on retro-platvormer, mille üks eesmärke on taaselustada kohalik multiplayer-mängimine, kus sõbrad istuvad ühe diivani peal ja saavad koos mänguelamust nautida. See on haarav üksikmäng, kus oled ainult sina üksi kõigi ringituiavate elavate surnute vastu," märgib autor.

Mitmekesi saab proovida kolmel moel:

* co-op (kuni neli osalejat tiimina ühel ekraanil),
* splitscreen (iga osaleja eraldi ekraanil ning võistlus käib üksteise vastu: kes on kiireim ja jõuab esimesena maailma lõppu),
* battle mode (osalejad sõdivad üksteisega ning võidab see, kes on osavam või kellel on raskem päästikusõrm).

Arsenali kuuluvad "klassikud" nagu pumppüss, granaat, ogad ja supervõimed, mis avanevad pärast piisava koguse porgandite või õunte söömist tegelaskuju poolt.

"ZombieRun toetab ka pulte, nii et mitmekesi mängides ei pea ühe klaviatuuri taga küünarnukidega maadlema," märgib autor.

ZombieRun muutub 29.oktoobril kättesaadavaks veebipoodides desura.com, indiegamestand.com ja itch.io. "Täpselt õigeks ajaks, et Halloweenil sõbrad kokku kutsuda," ütleb Vändrik.

Proovimiseks on vaja OpenGL-i toega graafikakaardiga arvutit ja Java 1.6 või uuemat.