Kui mõned aastad tagasi vallutasid alguses sotsiaalmeedia ja seejärel terve interneti videod kuulsuste jääkülma veega üle kallamisest ning alles hiljuti katsetasid kõik mannekeenidena totaalselt liikumatult seismist või siis põhja peale maanduvate pudelite viskamist, siis nüüd on internetti vallutamas uus populaarne trend – nähtamatu kasti peale astumine, kirjutab The Guardian.

Bottle flip’i, icebucket challenge’i, mannequin challenge’i jne järel on internetis viraalseks muutunud invisible box challenge. Trend sai alguse USA-st: Texase keskkooli tantsutüdruk laadis endast üles video, milles kõigepealt patsutab õhku, justkui olematu kasti peale, ja siis astub parema jalaga sammu, jätmaks mulje, et astubki nähtamatu objekti peale.

Ariel Olivari laupäeval postitatud video kogus kiiresti üle miljoni vaatamise ning esmapilgul jaburana tunduvat, Prantsuse miimi ampluaasse kuuluvat tegevust hakkasid tuhanded inimesed üle maailma järgi proovima.

Kuid nähtamatu kasti ülesanne on tegelikult keerulisem kui kõlab ja nõuab head tasakaaluoskust – nii mõnigi katsetaja võib lihtsalt naeruväärselt näoli põrandale kukkuda.

Kas sina suudad nähtamatu kasti ületada? Head katsetamist!

Vaata videost, kuidas inimesed üritavad invisible box challenge'it:

Allikas: The Guardian