1990. aastal ilmunud mängu toodeti vaid 116 eksemplari ja selle võisid endale saada ainult teatud võistluse tšempionid, selgitab VideoGamers.eu.

Nintendo World Championshipsi alghinnaks oli 4999,99 dollarit. Oksjon kestis 25. jaanuari lõpuni ja 328 pakkumisest kõrgeimaks kujunes 99 902 dollari suurune (ümmarguselt 73 045 eurot). Nii kallilt pole videomäng veel kunagi omanikku leidnud!

Kuigi mängukandja silt on rikutud, on müüja mureseani sõnul tegemist originaalkauba ainsa pisiveaga ja muidu korralik kassett mängib sama hästi nagu kakskümmend aastat tagasi.

Nintendo World Championships sisaldab endas Super Mario, Tetrise ja Rad Raceri lühiversioone. Eesmärk on kuue minuti jooksul kõigis kolmes mängus võimalikult suur punktisumma koguda, et jõuda 90 poolfinalisti hulka.

Kõik poolfinaalis osalenud mängisid samasuguse halli kassetiga nagu müüdi nüüd oksjonil. Mõned osalejad said endale Nintendo Poweri kampaania korras kuldsed mängukandjad.

2011. aastal müüdi välimuselt veidi paremas korras Nintendo World Championshipsi eBays 11 000 dollari eest.

Ja huvitaval kombel on pärast rekordhinnaga müüki eBays enampakkumisele jõudnud veel üks NWC haruldane kassett, mis on eelmisest isegi paremini säilinud.

1. veebruaril lõppeva oksjonil on juba 17 huvilist ning suurim pakkumine on nende ridade tippimise hetkel 11 000 dollarit (8042,7 eurot).