Kohtumisel viibinud allikad kinnitasid The Daily Beastile, et Trumpi jaoks oli jälgijate ning nende ligipääsu tema Twitterile kaotamine kohtumise põhiteema, Dorsey aga üritas USA presidendile kinnitada, et tema eesmärk ei ole presidendi jälgijate arvu kahandada, vaid keskkond võimalikult võltskontode vaba hoida.

Trumpi sõnul on tema jälgijate arv langenud umbes 59 miljoni võrra ning tema süüdistab selles Trumpi pooldavate ja konservatiivsete Twitteri kontode platvormilt eemaldamist. USA presidendi sõnul ei ole kiusatav ainult tema, vaid ka teised olulised suure jälgijaskonnaga konservatiivid, kelle nimesid ta nimetamast keeldus.

Dorsey selgitas presidendile, et tihti kaotavad kõik populaarsed kontod libakontode eemaldamise tõttu massiliselt jälgijaid ning selle eest ei ole kaitstud ei USA president ega ka Twitteri asutaja ise, kes samuti puhastuslainete käigus jälgijaid kaotanud on.

Trump on varasemalt süüdistanud nii Facebooki, Twitterit kui ka Google'it konservatiivide suukorvistamises ning ähvardanud uue meedia ettevõtteid karmimate regulatsioonidega. "Midagi toimub nende inimestega, kes juhivad Facebooki, Google'it ja Twitterit ning me peame selle välja selgitama," on Trump öelnud. "See on salajane koostöö ja me peame selle suhtes midagi ette võtma."

Lisaks Trumpi jälgijatele tulid vestlusel arutluse alla 2020. aasta USA valimised ning varemmainitud opioidipandeemia, mille arutamiseks Dorsey tegelikult presidendiga kohtus.