Tinder kui kohtinguäpp on geniaalselt lihtne ja lihtsalt geniaalne: sa näed eri kasutajate pilte, saadad ebameeldivad ekraanil ühele ja meeldivad teisele poole; kui teine kasutaja hindab sindki meeldivaks, siis tekib teil võimalus tšättida, et teineteist tundma õppida,

Võiks arvata, et seda valemit kuidagi väga tähendusrikkalt täiendada ei saa, kuigi arendajad on proovinud. (Okei, mõnel ideel on olnud ka jumet.) Aga hiljuti hakkas Tinderi tiim katsetama uut võimalust, mis tundub mitte ainult senipakutava loomulik edasiarendus, vaid sobivate kaaslaste "väljasõelumiseks" lausa hädavajalik.

See uuendus on väike tehnoloogiline lahenuds nagu üks-ühele videokõne võimalus, mis hiljuti muide oma 50 aasta juubelit tähistas.

Tinderi videokõne kannab nime Face to Face (ee Näost näkku) ja seda saavad nüüd proovida piiratud hulk kasutajaid USAs (Georgia, Virginia, Illinois' ja Colorado osariikides), Brasiilias, Lõuna-Koreas ja veel mõnes riigis.

Nagu videokõned ikka, saab selle iga hetk lõpetada, ja kasutaja peab nõustuma teatud reeglitega (enda paljastamine, vägivald ja ahistamine on keelatud).

Videokõne laseb kaaslase sobivuses enne kohtumist kahtlemata etemini veenduda kui kiirsõnumite vahetamine ja piltide vaatamine, aga sel on praegusel karmil ajal ka praktiline lisaväärtus.

Kui sa elad paigas, kus paljud on koroonapandeemia tõttu koduarestis – USA ja Brasiilia on kindlasti hetkel sellised paigad –, siis võib videokõne piltidest ja tšätist alanud kirge kuumana hoida. Kaua sa ikka niisama tekstitad!