Kuna lihtsalt võõraste nägude vaatamine ja hindamine ei kütkesta ilmselt kaua, sest ekraanil vasakule-paremale viipamine muutub juba kümne minuti jooksul üksluiseks, siis leidsid arendajad uue nipi.

Tinder pakub nüüd võimalust nimega Social, mis tähendab gruppide loomist, et midagi ühiselt ette võtta.

See viib Tinderi-elu vähemalt teoreetiliselt kahtlemata uuele tasemele, kus suheldes ei pea enam tingimata mõtlema sellele, kas keegi on partneriks sobiv. Piisab sellest, kas ta on ühisürituse jaoks sobiv.

Selline uuendus muudab kasutajad tõesti seltskondlikumaks ja annab põhjust rohkem aega Tinderis veeta. Austraalias testitud ja kinnitust leidnud.

Grupiga liitumine käib samamoodi nagu inimeste hindamine. Viipad näpuga ekraanil paremale – meeldib, liitud ja saad teiste liitujatega chat'tida. Vasakule – ei meeldi, ei liitu.

Saame näha, kas inimesed hakkavad seal peamiselt kinoõhtuid ja pokémonide püüdmise üritusi planeerima, või siis ka midagi vürtsikamat nagu "grupikad".

Paraku saab gruppe luua esialgu ainult kuni kolme kasutaja osalusel ning Eestis ei pruugi uuendus veel toimida. Kindlasti toimib see juba USA-s ja Ühendkuningriigis.

Foto: REUTERS