Esiteks on Originil siiski palju kasutajaid, 2014. a juuli lõpu seisuga enam kui 50 miljonit. Teiseks pakub EA teenuse kaudu aeg-ajalt menukaid arvutimänge tasuta proovimiseks. Laadi alla ja võid kahe ööpäeva jooksul tasuta nautida.

"Proovi enne ostmist" ärimudel oli arvutimängude vallas kunagi väga levinud (shareware-liikumise kujul), aga nüüd pigem haruldane. Pigem pakub mõni väiketootja ligipääsu oma valmivale teosele, et seeläbi natuke reklaami saada ja huvilisi tasuta beetatestijateks värvata.

Samas, kuna paljud uuematest videomängudest on vabavormilised, oleks neist ka keeruline proovimiseks paari näidiskeskkonda või -taset välja pakkuda nagu shareware'i puhul tavaks oli.

Seetõttu ongi EA valinud ilmselt variandi, et 48 tundi pole mängimisele lihtsalt mingeid piiranguid, laadi alla ja hakka pihta! Huvilistele on see kahtlemata ka rikkalikum ja meeldivam kogemus.

The Sims 4 ilmus Windows-arvutile 2014. a septembris ja mõne nädala pärast on oodata ka Mac-arvutite väljalaset (veebruaris).

Kuigi The Sims on meeletult kommertsedukas ja ka kiidetud, arvutimängude arvestuses ehk isegi edukaim üldse, jäävad osa 4 tulemused vist senisest tagasihoidlikumaks. EA hoiab müüginumbreid salajas: on ainult maininud, et novembri seisuga oli kaubaks läinud 1,1 miljonit koopiat.

Aga ilmumisest on siiski üsna vähe aega möödunud, äkki hoitakse hooplemist mõne suurema ürituse ajaks.

Origini lehel pole märget, et kui kaua teost tasuta proovida saab, nii et igaks juhuks laadi kohe täna alla, mida rutem, seda parem. Tõenäoliselt on see nädalavahetuse-pakkumine või midagi sellist, igatahes ajaliselt piiratud.