Telia ja Diil pakuvad alates 15. juulist mobiilse andmeside nädalapaketti, mille tellijad saavad kasutada USA-s reisides senisest kaks ja pool korda enam andmeside mahtu.

Kui seni sai Ameerika Ühendriikides kasutada Nädalapaketiga valitud riikides 400 megabaidi ulatuses mobiilset andmesidet, siis nüüd on uue Nädalapaketiga võimalik kasutada kuni 1 GB nädalas.

"Samuti on meil USA-s kahe populaarseima operaatori (AT&T ja T-Mobile) võrgus 4G ühendus, mis tagab mobiilse interneti kasutamisel sama hea kvaliteedi kui Eestis," lisab Telia Eesti teenuste juht Helve Rammul.

Teenust "Nädalapakett Ameerika Ühendriikides" saab kasutada kuni andmemahu täitumiseni (1 GB) või perioodi lõppemiseni (7 päeva ehk 168 tundi) alates selle aktiveerimisest.

1 GB ärakasutamisel rakendub andmeside päevalagi, mis kehtib Ameerika Ühendriikides. Seejuures säilib kliendil õigus tellida uus nädalapakett.

Nädalapaketi maksumus on 24,95 eurot (ärikliendile käibemaksuga ehk kokku 29,94 eurot).

Nädalapaketti saab tellida vaid SMS-i teel, nagu ka teisi pakette, saates SMS-i sisuga NADAL USA numbrile 9560.

Nädalapaketti saab ka ette tellida, aga mitte rohkem kui 7 päeva enne selle reaalset kasutama hakkamist. Nädalapakett aktiveeritakse esimese kasutuskorraga USA operaatori võrgus ja siis saab seda kasutada 168 tundi (7 päeva).

Pakkumine kehtib kõigile Telia ja Diili lepingulistele klientidele ja kõnekaardi-klientidele (Diil, Super, Simpel).