Täpsustus: alla 18aastased enam kasutajaks ei pääse. Kui nad just end vanemaks ei valeta, näteks Facebooki-kontol, mille abil Tinder kasutajaprofiile koostab.

2012. a tegevust alustanud menukas tutvumisteenus lubas seni ligi ka 13-17aastasi, kes said küll silmarõõme otsida ainult teiste samavanuste hulgast, mitte täisealiste seast.

Tinderi esindajad leiavad, et 13-17aastasi kasutajaid on niigi vähe, umbes 3% koguarvust, ja nende kaasamine loob liiga palju potentsiaalseid probleeme. Arusaadav ka: väljakujunemata mõistused, kes vastutab, kui midagi paha juhtub, jne.

Eelnev loob teatud mõttes naljaka olukorra. Tinder kiusas enne vanemaid kasutajaid (hakkas neilt kõrgemat kuutasu küsima). Nüüd "kiusab" siis nooremaid.

Õnneks rõhub Tinder ainult füüsilisele teismeeale, muidu kuivaks teenuse kasutajaskond ruttu kokku - või hakkaks paljud oma vanuse kohta julmalt valetama.

Eksisteerib ju ka vaimne teismeiga, mis kestab enamasti palju kauem kui füüsiline. Tänapäeva inimese puhul umbes kuni pensionieani, parematel juhtudel 30ndate eluaastateni.

* Teismeline on laias tähenduses 11–19-aastane inimene, kitsamas tähenduses (inglise sõna teenager tõlkevastena) 13–19-aastane.