OÜ Telli Toit ostujuht Raiki Reinsoo tõdeb, et Tallinnas on konkurents palju tihedam, mistõttu laienemine on suur väljakutse.

"Tartus või Pärnus pakuvad toiduveoteenust vaid loetud ettevõtted, kuid Tallinnas on neid juba rohkem. Samas töötavad paljud hoopis erinevatel põhimõtetel kui Tellitoit.ee.

Näiteks kui mõni ettevõte toimetab toidu kohale jalgratta või mopeediga, siis Tellitoit.ee kasutab spetsiaalselt toiduveole mõeldud ametiautosid, et toidu õiget temperatuuri hoida," selgitas Reinsoo.

Ta loetleb Tellitoit.ee platvormi eelistena kõrget kvaliteeti, mugavust ja kasutajasõbralikkust.

Kasutamiseks ei ole vajalik end registreerida või mingit rakendust alla laadida, piisab veebilehe Tellitoit.ee külastamisest.

Tellimuse esitamine võtab kõigest paar minutit, peale mida saab lehel reaalajas jälgida kogu tellimuseprotsessi, alustades toidu valmimisest ja lõpetades kulleri teekonnaga.

Toit jõuab tellijani keskmiselt 25-40 minuti jooksul, kuid tuleb ette ka olukordi, mil ooteaeg on pikem. Tasuda saab nii sularahas, kaardimaksega kui ka netipanga kaudu.

Foto: tootja

Reinsoo sõnul pöörab Tellitoit.ee suurt tähelepanu teenuse kvaliteedile. "Me austame ja täidame Veterinaar- ja Toiduameti toiduveole esitatavaid nõudeid. Muuhulgas on tagatud hügieenireeglite jälgimine ja toidu jaoks sobiva temperatuuri hoidmine.

Kõik Tellitoit.ee kullerid on saanud vastava koolituse ja läbinud veel tervisekontrolli, mida tõendab kehtiv tervisetõend.

Toit toimetatakse tellijani vaid Tellitoit.ee ametiautoga, mis teenust arvestades ümber ehitatud. Sellega tagame, et toit jõuaks kohale õigel temperatuuril ja kujul," selgitas Reinsoo.

Telli Toit OÜ on sõlminud lepingu juba 103 Tallinna toitlustuskohaga,

Tellitoit.ee alustas tegevust 2014. aasta oktoobris Tartus ja laienes tänavu jaanuaris Pärnusse. Hetkel on see ainus valmistoidu tellimise platvorm, mis tegutseb kõigis kolmes Eesti suurimas linnas.

Platvormiga on liitunud 71 Tartu, 30 Pärnu ja 103 Tallinna toidukohta (neist kuni 40-lt saab juba täna toitu tellida). Teenust on kasutanud kokku 100 000 klienti.

Tänavuse septembri seisuga sai tellida 9584 erinevat toitu. Igakuiselt läbivad ettevõtte autod kokku vahemaa, millega teeks maakerale kaks ringi peale.

Telli Toit OÜ plaanib tulevikus ka välisturgudele laieneda.