2014. aastal Music Key nime all alustanud tasuline teenus kasutas vahepeal lisaks nime YouTube Red. Eelmisel aastal aga jagati see teenus kaheks - YouTube Musicuks ning YouTube Premiumiks. Alla üheksa euro suuruse kuutasu eest saab ligi mõlemale teenusele.

YouTube Premium tähendab seda, et kasutaja saab vaadata kõiki videosid ilma reklaamideta, ilma võrguühenduseta ning seda kõigis seadmetes - arvutites, nutitelerites ja kaasaskantavates nutiseadmetes. Mobiiliseadmes saab muuhulgas ka YouTube'i rakenduse taustale panna ning samal ajal edasi toimetada, videosid vaatamata.

YouTube Music aga pakub kõiki samu muusikapalasid, mis juba YouTube'i üles laetud on. See tähendab, et muusikavalik on suurem kui valdavas osas teistes voogedastusteenustes.

Lisaks sellele saab teenuse tellinud kasutaja ligi YouTube'i sarjadele, mis on koondunud nime alla YouTube Originals. Sealt leiab nii muusikaartistide saateid kui ka muidu tuntud YouTube'i sisuloojate erisarjasid, mida tasuta versioonis näha ei saa. Lisaks on sinna koondunud ka filmilaadseid videosid.

Google pakub olenevalt seadmest eri pikkusega tasuta prooviperioodi. Seda, millistel tingimustel teenust sulle pakutakse, vaata YouTube'i lehelt!