Selle asemel avaldan selle kolm-ühes-kokteili, mis puudutab Android Weari nutikellasid, YouTube'i ja otsimootorit. Ehk siis kolme asja, mille poolest Google hästi tuntud on.

YouTube'i rakendused hakkavad surema

Esiteks halb uudis kõigile, kes kasutavad YouTube'i rakendust mitte päris uutel seadmetel.

Google uuendab YouTube'i tehnoloogilist poolt ja lõpetab seetõttu vastava äpi toetamise osades "vanades seadmetes". Ehk seda ei saa enam kasutada.

"Vanade seadmete" hulka kuulub teiste seas:

* enne 2013. a toodetud Sony nutitelereid ja Blu-ray pleiereid,
* Panasonicu nutitelereid,
* v1 või v2 Google TV-d toetavaid seadmeid,
* 2. põlvkonna vana Apple TV,
* kõik Apple'i nutiseadmed, mis kasutavad vanemat opsüsteemi kui iOS 7 (toodetud enne 2012. aastat).

Saame näha, kas ja kui palju see otsus juutuubisõltlasi pahandab, sest väga levinud loetletud seadmed tõesti enam olla ei saa. Vist.

Muidugi pääseb YouTube'i endiselt Safari brauseri või nutiteleribrauseri kaudu, mis toetab Flashi / HTML 5. Nii et küll kuidagi ikka saab, kui te vanale seadmele truuks jääte ja samas YouTube'i ihkate.

Terve otsiajalugu ühte kohta kokku

Kaaslase/armsama järel diginuhkimine või lihtsalt oma veebiotsingutest parema ülevaate saamine muutub taas lihtsamaks.

Google võimaldab nüüd Google'i kontolt kogu otsiajalugu näha (mida sai juba enne) ja arhiivina alla laadida. Otsingud on kvartalite ja aastate kaupa.

Muidugi ei talletata guugeldamisi, kui sa pole samal ajal Google'i kontole sisse logitud.

Weari-kell muutub autonoomsemaks

Android Weariga nutikellad pole ilmselt veel kuigi levinud, aga tore, et see mobiilne opsüsteem saab lähinädalate jooksul tähtsa uuenduse.

See on WiFi tugi, mis võimaldab suurel nutiseadmel ja nutikellal suhelda ka üksteisest kaugel viibides – kui mõlemal on toimiv internetiühendus. Kui näiteks kodust väljud ja telefoni maha jätad, saad teavitusi ikka.

Teine tore uuendus on žestitundlikkus ehk võimalus nutikella (randmega koos) raputades juhtida. Näiteks vastata sõnumile emojiga.

Kolmas asi on, et võimalus kogu aeg aktiivne olla laieneb nüüd enamatele äppidest, et kogu vajalik info oleks alati kõigest randmele kiikamise kaugusel.