See pole muidugi mingi tavaline seitsmeaastane poiss, vaid YouTube'i-menukanali Ryan ToysReview täht Ryan, kes avaldab peamiselt videosid mänguasjadest ja kuidas ta nendega mängib.

Ryan teenis viimase aasta jooksul (arvestus käis 1. juunist 2017 kuni 1. juunini 2018) koguni 22 miljonit dollarit ehk 19,36 mln eurot.

Siin on üks video tema kanalilt ehk stiilinäide selle kohta, mida paljud siis vaadata armastavad. Sest eks YouTube maksab sisuloojatele vaatamiskordade alusel, mille juurde saab reklaami müüa.

Ryanil on 17,3 miljonit püsijälgijat (subscriber) ja tema videosid on kokku vaadatud enam kui 26 miljardit korda.

Selline menu on kinkinud talle ka tulusaid koostöölepinguid väljaspool YouTube'i, näiteks leluseeria, mis müügil Walmartis.

Ryani vanemad on öelnud, et jätkavad 2015. aastal startinud kanaliga tegelemist ainult kuni poisil asjast kõrini saab. Seni pole seda aga juhtunud ja Ryan paistab ise ka rahul. Ta oli alustades nelja-aastane, nüüd juba siis seitsmene.

Forbesi YouTube'i-staaride esikümnes on ka näiteks PewDiePie (9. koht). Ryani järel teisel kohal on aga samuti üks nooruke poiss Jake Paul.