See asub Sporcle'i veebisaidil, mis spetsialiseerunudki trivia quizide pakkumisele (nimetame neid parema väljendi puudumisel interaktiivseteks mälumängudeks).

Mängu nimi on lihtsalt Can you name the countries of the world? (Kas oskate maailma riigid üles lugeda?) ja täpselt sellist sisu proovijale ka pakutakse.

Teil on mängu käivitades aega täpselt 15 minutit, et ekraanile siginevasse kastikesse sisestada nii palju riikide nimesid kui pähe tuleb. Õige nime tippides sigineb see kohe taustalolevale maailmakaardile.

Samuti on kastikese all kirjas, mitu reaalselt eksisteerivast riiki 196-st juba sisestatud on.

Ainuke potentsiaalne piirang, mis lusti vähendab - kirjeldatud meelelahutus on inglisekeelne. Kui see keel pole piisavalt hästi "käpas", tekib probleeme.

Teised peavad aga 15 minuti jooksul ilmselt rindu pistma vaimse väsimusega, mis tekib survest aja peale oma riiginime-teadmised meeltesügavustest kiiresti välja kaevata.

Sporcle pakub ka mitmeid sarnaseid mänge, näiteks sama asi ühe maailmajao riikidega. Või viie minuti jooksul suurest nimistust pärisriikide väljavalimine (segamiseks on lisatud võltse nagu Sahrawi Araabia Demokraatlik Vabariik). Kõik need eeldavad siiski piisavalt hea inglise keele oskust.

[HILJEM LISATUD] Sporcle'i leheküljelt leiab ka sarnase mängu, kus ajude ragistamine tehakse sellega kergemaks, et igale sisestatud õigele nimele lisatakse automaatselt sellega piiri jagavad riigid. Aega on 6 minutit.