Tootja Ubisoft on seda traditsiooni hoidnud juba 2009. aastast, alates AC2-st.

Hetkel siiski ei tea, mis järgneb mullusele eeposele Assassin's Creed IV: Black Flag ja millal see täpselt ilmub.

Ubisofti Toronto-haru juht Jane Raymond on avalikult maininud, et AC5 ei ei sisalda samuraisid ega toimu Jaapanis; küll aga toimub "tema armastatuimal ajaloolisel perioodil".

Sellest ei saa muidugi kindlalt eeldada, et järgmiseks näeb ilmavalgust just AC5 või et see saabub (hilis)sügisel – ajal, mida Ubisoft näib uute ACde väljastamiseks eelistavat.

Veebi jõudis äsja siiski vähemalt mingit tulevast jagu puudutav info.

Teos kannab alapealkirja Unity ja sellega kaasnenud pildimaterjal tekitab põnevust, sest viitab, et tegevus toimub (osaliselt) Pariisis. Piltidel on näha näiteks Seine'i jõgi ja Notre-Dame.

Ärge imestage, et pildid ei näe kuigi head välja, need põhinevad poolelioleval tööl, või siis on sellise mulje jätmiseks loodud.

Ka liigub kõlakas, et "uutele konsoolide" (PlayStation 4 ja Xbox One) suunatud Unityga samal ajal ilmub "vanadele konsoolidele" (PS3, X360) veel teine Assassin's Creed, alapealkirjaga Comet.

Kuna viimasel ajal veebis ringelnud kõlakad on keskendunud suuresti ka 1880ndatel tsaari-Venemaal toimuva AC ideele, võib Comet siis äkki just see tsaari-Venemaa-saaga olla.

Olgu tulekul korraga üks või kaks, arvutikasutajal on sellest küllap ainult võita, sest sarja kogu põhiliin on jõudnud ka kenasti arvutile, samal ajal konsooliväljalasetega.

Ubisofti esindajad on AC-huvilistelt ammu uurinud, kus järgmised jaod toimuda võiks. Enimsoovitud kohtade/perioodide hulgas olla samurai-aegne Jaapan, iidne Egiptus ja Teine maailmasõda...