Esiteks on PS4-le hiljuti ilmunud tõeliselt häid mänge palju tihedamas tempos kui seadme esimesel eluaastal.

Teiseks selgus, et Sony töötas välja emulaatortarkvara, mille abil hakata PS2 mänge PS4 keskkonnas jooksutama. Veel toredam oleks saada ka tagasiühilduvus PS3-ga, aga seda firma ei plaani.

Ja kolmandaks on keegi nupumees väljastanud mitteametliku äpi, mille abil PS4 mängusessiooni arvutile voogedastada (striimida). Kulub ära, kui inimesed tahavad telerit kasutada korraga nii PS4-ga lustimiseks kui ka telekanalite vaatamiseks.

Sama asi toimib juba pihukonsooli PS Vita ja Xperia nutiseadmete abil, aga noid ju kõigil pole. Arvutiäpp on ikka parem.

Loe Twistedi ajaveebi, kus selgub, et Remote PC Play peaks ilmuma just täna, 25. novembril. Hind saab olema 10 USA dollarit / 6,3 inglise naela (9 eurot).

Autor Twisted selgitab, et soovib selle arendamisega tegeleda täistööna: lahendust stabiilsemaks muuta ja ka teistele platvormidele portida, uusi võimalusi lisada.

Microsoft õpetas mängusessioone arvutiekraanile edastama hiljuti ka oma konsooli Xbox One.

Eks näeme, kas Sony laseb mitteametlikul lahendusel elama jääda ja/või väljastab ametliku sarnase äpi. Nintendo küll taolist isetegevust ei lubaks, saadaks peagi oma juristiarmee kallale.