Ka filmidest tuntud seksika arheoloogi Lara Crofti 11. seiklus pidi tootja Microsofti alglubaduse kohaselt jääma Xbox-konsoolide eksklusiivteoseks – aga kui me viimastel aastatel üldse midagi MSi kohta õppinud oleme, siis seda, et neile meeldib kogu aeg plaane ümber teha. Antud juhul on see väga tore muidugi.

Rise of the Tomb Raider ilmus 10. novembril Microsofti konsoolidele Xbox 360 ja Xbox One. Arvutivariant ilmub hiljutise veebikõmu põhjal juba selle kuu jooksul ehk jaanuaris, PlayStation 4 väljalaske huviline peab ilmselt aasta lõpuni ootama.

Värske veebikõmu teatab, et Rise'i võib arvutile oodata juba 7. jaanuaril ja nVidia alustab kohe promokampaaniat, kus GeForce'i graafikakaarti ostja saab vautšeri teose tasuta allalaadimiseks, kui see lõpuks ilmub.

Selleks peab ostma GeForce'i kaardi GTX 970, 980, 980 Ti või sülearvuti, kus on GTX 970M või 980M.

Lihtsalt ühe arvutimängu saamiseks pole mõtet graafikakaarti osta või uut mänguarvutit muidugi kokku panna. Kes aga on nagunii sellele mõelnud, siis tasub natuke oodata ja vaadata, kas nVidia pakkumine tõesti saabub.

Rise'i arvustused on nii kiitvad, et pole vist põhjust karta nagu teos oleks ebaõnnestunud nagu mõni aeg tagasi arutlesin.

Samas pole arvutivariandi kvaliteedi suhtes muidugi ikka garantiisid. Kõik ju mäletavad, kuidas viimane Batman: Arkahm konsoolidel kenasti jooksis, aga arvutil parajaks rongiõnnetuseks kujunes.