Kes ebaseaduslikul viisil filme vaatavad, teavad ilmselt hästi rakendust Popcorn Time, mis sai ruttu hüüdnimeks Netflix piraatidele.

Lahendus on põhimõtteliselt kombinatsioon veebibrauserist, BitTorrenti kliendist ja videopleierist. Arendajad ja käigushoidjad mingit sisu ei levita.

Kasutamine on lihtne: klõpsad soovitud filmi pildil ja hakkad vaatama. Tarkvara laadib seda samal ajal alla ning jagab automaatselt torrenti kujul ka teistele huvilistele. Tõhus ja populaarne. Pole ime, et filmitootjate esindajad on selle vastu lausa väikese sõja algatanud ja algse tiimi minema hirmutanud.

Nagu piraatlusevastase võitluse puhul ikka, ei aidanud hüdral pea maha raiumine tegelikult sugugi "headel poistel" (sisutootjatel) võita.

Popcorn Time'i isa lasi end minema hirmutada, aga projekt elab edasi vabavaralisena ja sellega tegelevad mitu eri rühmitust. Alates 2014. a algusest on PiraadiNetflixi aidanud arendada juba üle 280 vabatahtliku koodivõluri.

Paljud neist ei karda ka töö käigus oma pärisnime kasutada, sest Popcorn Time'i rakendus pole ebaseaduslik. Selle kasutamine piraatsisu hankimiseks aga on, vähemalt enamikes riikides.