Selgub, et siiski üsna paljud. Vastaval veebiteenusel Vine oli veel aasta eest 200 miljonit aktiivset kasutajat. Ja tänavu oktoobris saabunud uudis, et Twitter saadab neile kuuluva teenuse hingusele, kogus avalikkuse ees tähelepanu.

Forte ennustas novembri alguses Vine'i võimalikku tulevikku. Nüüd ei pea enam ennustama, sest Twitter täpsustas edasisi plaane.

Vine taassünnib ja muutub alates jaanuarist kättesaadavaks kaameraäpina Vine Camera. See saab olema kuuldavasti üsna algupärase Vine'i rakenduse moodi, aga pakub lühivideomeistritele vähem tehnilisi võimalusi klippe luua.

Vine'i saatnud veebikeskkond aga kaob. Vine Cameraga valmistatud klipid elavad edasi nutiseadmes, või siis saab neid otse Twitterisse postitada.

Senised Vine'i-klipid saidil Vine.co säilivad seal ja soovi korral saab alla laadida, et neid ka isiklikul andmekandjal säilitada. Sest miks mitte.

Vine.co pakub selle uudise koostamise hetkel endiselt võimalust Vine'i rakendust alla laadida. Tundub mõttetu, kui see peagi tegevuse lõpetab, aga võimalus on olemas.