Eesti idufirma Paytailor koostöös Elisaga tõi kasutusele mobiilsel rahakotil ja sõrmejäljetuvastusel põhineva mobiilimakse. Kui midagi ostad, siis maksumus lisandub järgmisele mobiiliarvele, nagu nt seni parkimise või kinopiletite puhul.

Alates tänasest toimib Paytailori makse Viljandis folgil toidukohas Tegelaste Tuba, kus teine ainus makseviis ongi sularaha. Lisaks toimib teenus juba Alexela Loo tanklas.

“Vastupidiselt levinud hirmule ei pea suurettevõttega suhtlemine olema aeganõudev ja bürokraatlik. Töötame igapäevaselt selle nimel, et olla avatud uutele ideele ja pakkuda tuge start-up’idele, kellega näeme ühiseid tulevikusuundi,” rääkis Elisa uute teenuste valdkonna juht Kertu Kriisk.

“Paytailoriga oleme koostööd teinud juba mõnda aega, Elisa varustab idufirmat asjade interneti lahendusi mobiilse internetiga. Nüüd oleme edasi liikumas sisulisema koostööga ja valminud on esimene reaalne lahendus.”

“Koostöö Elisaga on olnud heas mõttes avardav,” kirjeldas Paytailori tegevjuht Rode Luhaäär. “Lahendustele orienteeritud ja sedavõrd suur rahvusvaheline partner on idufirma laienemisel hindamatu abi ja seetõttu hindame Elisa huvi kõrgelt.”

Paytailori mobiilne rahakott on alles algus: “Peagi lisandub veelgi progressiivseid lahendusi koostöös jaekaubandus-ettevõtetega. Soovitan varakult äpp alla laadida, et uute võimalustega esimesena kursis olla.”

Paytailor on Eesti iduettevõte, mis töötas välja ainulaadse pilvepõhise makselahenduse, mis ühendab nii eri maksmise kui ka makse vastuvõtmise viise.