Androidi ja Apple’i nutiseadmetele mõeldud teos ilmus 17. märtsil ja kogus kodumaal Jaapanis kolme esimese päeva jooksul miljon kasutajat. Poolteist kuud hiljem on rahvusvaheliselt 10 miljonit täis.

Nintendo teatas hiljuti ka sellest, et nende kaks järgmist mobiiliprojekti põhinevad nende mänguseadmetel hästi tuntud ja armastatud sarjadel: Animal Crossing ja Fire Emblem.

Võib eeldada, et need meenutavad Miitomo eeskujul pisut rohkem sotsiaalvõrgustikke kui tavapärases mõttes videomänge, aga põletavam küsimus on see, kui palju nende eest maksta tuleb.

The Wall Street Journal on välja nuhkinud, et ka need kaks teost saavad olema tasuta allalaaditavad ning lubavad hiljem soovi korral mikromakseid teha, et nänni juurde osta.

Arvestades seda, millise kergusega tasuta allalaaditavad mobiilimängud raha teha suudavad, on sellise ärimudeli valimine täiesti mõistlik.

Poleks siiski arvanud, et Nintendo suudab neile loomuomasele ahnusele vastu seista ja tasuta äppe luua.

See on ju kurikuulus tootja, mis ei paku tavaliselt omatoodetud mängudele isegi allahindlusi, vähemalt mitte enne pika aja möödumist, ning armastab samu teoseid aina uuesti müügile lasta.