Juba praegu tehakse Swedbanki mobiilipangas iga kuu viis korda rohkem makseid kui kõigis pangakontorites kokku. Mobiilipanga kasutajate arv kasvab üha kiiremini.

Miks? Väga lihtne: kui kord oled hakanud mobiilipanka kasutama, ei kujuta sa elu enam ilma selleta ette.

On neli head põhjust, miks kasutada mobiilipanka:

Kokkuhoid

Hoia kokku aega ja närve. Oled pärast tööd surmväsinud ja tahad vaid kiiresti koos toidukotiga ilma liigse pingutuseta koju jõuda?

Nüüd saad mobiilipangas maksta kaardiga ka veebipoodides. Telli mõnest toidupoest või söögikohast vajalik kraam ette, maksa mobiiliga ja haara toidukott koduteel lihtsalt kaasa.

Makseid saab teha ka otse krediitkaardi kontolt. Viimasele saab omakorda tagasimakseid teha samuti mobiiliga – kiire kontojäägi aknast või konto väljavõttest.

Mobiilis saad muuta ka pangakaardi limiite ning vajadusel kaarte ruttu kinni panna ja uuesti avada.

Tead, palju raha arvel on

Ära ole teadmatuses – kontojääk otse taskusse! Millal sa viimati seisid poesabas, selja taga muljetavaldav järjekord, ja mõtisklesid, kas pead korvist poelindile laotud kaubast loobuma? Üksnes sellepärast, et sa ei teadnud, kas pangakontol on piisavalt raha või mitte.

Mobiilipangaga ei pea mõistatama, kas sinu kontol on makse tegemiseks piisavalt raha. Kaardikonto jääki saad vaadata ka sisse logimata, lihtsalt telefoni raputades või sõrmega üle ekraani vedades.

Kui sisse logid, näed pangakaartide lehel oma deebet- ja krediitkaarte ning saad nende kasutuslimiite muuta, klõpsates kaardi pildile. Lisaks saad näha kaarditehingute väljavõtteid.

Lihtne raha küsida

Raha küsimine pole kunagi nii lihtne olnud. Käisid sõbraga lõunal ja maksid ka tema eest arve? Soovid saata kellelegi oma kontonumbrit, aga selle leidmine ja saatmine võtab liiga palju aega?

Mobiilipangas saad ka sisse logimata oma kontonumbri koos summa ja selgitusega, kas e-posti või SMS-iga mugava lingina saata, kellele vaja.

Pärast sõprade ja kolleegidega restoranis käimist saab kasutaja jagada arve õiglaselt ja kiiresti kõigi osaliste vahel, et vältida hilisemaid ebamugavaid hetki

Kergem automaati leida

Sularaha mobiilipangast ei saa, küll aga leiab pangaautomaadi. Käes on reede õhtu ja sinu lemmikkohas saab sissepääsu eest maksta üksnes sularahas? Swedbanki mobiilipank leiab Sulle kiiresti lähima pangaautomaadi.

Rakenduse kaardilt leiad ka kontorite asukohad, lahtiolekuajad ja juhised kohalejõudmiseks.