Steamis saab näiteks kuni laupäeva õhtuni tasuta strateegiat Crusader Kings II, Xboxil saab tasuta proovida WWE 2K18, Humble Bundle'is aga on rallide soodusmüük. Endiselt kestavad kevadised soodusmüügid PlayStation Store'is ja Xbox Store'is, kirjutab ajaveeb M Kuubis.

Steam

Kuni laupäeva õhtuni saavad Steami kasutajad omale tasuta Crusader Kings II koopia. Selle 2012. a ilmunud Paradoxi strateegia oma kogusse lisamiseks mine Steami lehele.

This War of Mine'i arendaja 11 Bit Studios tuleb aprillis välja oma uue mänguga Frostpunk ning sel puhul saavad Steamis kõik soovijad kuni 8. aprillini tasuta This War of Mine'i proovida.

See on lühike ning paarist päevast peaks täielikult piisama, et ilusasti lõpuni jõuda. Kui aga mingil põhjusel pole aega mängida või soovid lihtsalt seda suurepärast mängu oma Steami kogusse, siis kuni 9. aprillini saab selle osta kõigest 5,69 euro eest.

Nädalavahetuse sooduspakkumise alt aga leiab The Long Darki. Kui sulle meeldivad ellujäämis-žanri teosed, siis The Long Dark maksab sel nädalavahetusel Steamis ainult 7,99 eurot.

WWE 2K18 on sel nädalavahetusel Xbox Live'is tasuta

Taaskord saavad Xbox One'i kasutajad tasuta nautida WWE 2K18. Pakkumine kestab esmaspäeva 9. aprilli varahommikul kella 7.59-ni Eesti aja järgi.

Juhul kui mäng meeldima hakkab, siis on hetkel WWE 2K18 ja WWE 2K18 Digital Deluxe Edition tavapärasest 50% soodsamad.

Kuni esmaspäevani saavad Xbox Live Goldi kasutajad proovida ka teist kaklusmängu – EA Sports UFC 3.

Humble Bundle

Humble Bundle'is on hetkel käimas soodusmüük, kus on võimalik erinevaid rallisid osta kuni 80% soodsamalt.

Kui aga nende asemel pakuvad huvi hoopis sellised mängud nagu Tropico 5, Railway Empire, Sudden Strike 4, Dungeons 3 või teised Kalypso mängud, siis piilu Kalypso Weeki soodusmüüki.

PlayStation Store'is kevadine soodusmüük

Endiselt on käimas veel PlayStationi Easter Sale, kus saab omale soetada soodsamalt mitmeid suurepäraseid mänge, alates FIFA 18’st kuni GTA V’ni välja.

Xbox Store'is ka kevadine soodusmüük

Ka Xbox Lives saab endiselt kevadise soodusmüügi pakkumiste alt mitmeid mänge kuni 60% soodsamalt soetada. Lähemalt vaata nende lehel.