Ära muretse, sest sinu jaoks on loodud rakendus PIF, mis teeb just seda – aitab luua vajalikke ärikontakte, kirjutab Digitark.ee.

PIF sarnaneb suuresti populaarse tutvumisrakendusega Tinder, kuid kohtingukaaslase leidmise asemel annab värsketele ettevõtjatele võimaluse leida ning uusi ärikontakte luua, et sobivuse korral kohtuda ja maailma muutva ideega koos edasi minna.

Kasutaja registreerib end PIF-rakendusse Facebooki konto kaudu ning sealt võtab rakendus ka pildi profiili jaoks. Lisaks tuleb profiilile lisada lühike enesetutvustus koos potentsiaalse äriideega.

Seejärel määrab rakendus kasutaja asukoha, mis võimaldab teistel lähedal asuvatel kasutajatel (sarnaselt Tinderiga) vaadata tema profiili ja seal näpuga ekraanil vasakule või paremale nipsates otsustada, kas ta soovib konkreetse profiili omanikule anda märku soovist lähemaks suhtluseks.

Kui teine pool vastab samaga, avaneb vestlusaken tulevase potentsiaalse koostöö lähemaks arutamiseks.

Kus rakendus Tinderist eristuma hakkab: selles olev võimalus huvipakkuva kasutajaga otsekontakti astuda teise kasutaja vastust ootamata. Kuigi see võib tunduda pealetükkivana, on sellel funktsionaalsusel siiski üks reegel.

Selliselt on vestlust võimalik alustada vaid nii mitmel korral, kui samasugusele vestlusele on antud vastupidine luba.

Ehk kui mõni kasutaja on sinuga sellisel viisil kontakti astunud ning sa oled selle vestluse aktsepteerinud, saad ka ise tulevikus ühel korral selliselt järgmise kasutajaga vestlusesse astuda.

PIF on suurepärane vahend viimaks kokku värskeid idufirmasid uute arendajate ja investoritega või lihtsalt samal alal tegutsevaid inimesi. Rakendus annab võimaluse tutvuda inimestega, kelle olemasolu oli seni teadmata.

PIF on saadaval Apple'i ja Androidi nutiseadmete rakendustepoes.