Olles juba mõnda aega silmanurgast piielnud, kuidas Samsung ja teised turul oma suureekraaniliste nutitelefonidega laamendavad, on lõpuks ka Mikropehme ajusagaratesse jõudnud signaal, et äkki prooviks ka ise sealt mõni dollari või euro teenida, kirjutab Photopointi ajaveeb.

Nimelt on allikatest välja imbunud info, et juba järgmisel aastal saab Windows Phone Blue kolmanda täienduspaketi, mis sisaldab teavitamiskeskust (notification center), parandatud multitegumtööd (multitasking) ning täiustatud põhirakendusi.

Aga enne seda, veel selle aasta lõpus saabuva täiendpaketiga saabub tugi suurtele (5-6") ekraanidele, 1080p lahutusvõimele ning neljatuumalistele protsessoritele.

Samuti sisaldab täiendus paremat ühilduvust rakendusega Xbox Music, mis peaks võimaldama muusika mugavamat allalaadimist telefoni.

Uus rakendus Data Sense aitab paremini reguleerida andmekasutust, oluliselt paraneb Internet Exploreri HTML5 tugi (iseasi, kes IE-d küll kasutab), muuta saab ka telefoni default-fotorakendust.

Et Microsoft on ennast näidanud kui firmat, kes ei tee midagi igaks juhuks, siis arvatavasti hiljemalt juba saabuvate jõulude ajal võime näha näiteks Steve Balmeri näppude vahel mõnda Surface'i "väikevenda", millega ka helistada saab.