Nüüdsest võid rahulikumalt magada, sest MängudeÖÖ tuleb peagi suuremana kui kunagi varem ning seda koos FC Flora keskpoolkaitsja Andre Frolovi ja äärepoolkaitsja Maksim Gusseviga!

Öine Tallinn täitub ehedate emotsioonide, uute tutvuste, mõnusa melu ja ägedate videomängudega. Seekord võõrustab Eesti kõige suuremat videomängukultuurile pühendatud üritust Solaris Kino, mille saalides leiavad aset pingelised võistlused uhketele auhindadele.

Mängud pressivad aga lausa läbi saaliuste koridoridesse, kus on võimalus käsi külge panna värskematele teostele, meenutada retronurgas lapsepõlve, külastada virtuaalreaalsust lausa mitme Oculus Rifti abil ning palju-palju muud põnevat.

Lisaks on kohal MSI, tänu kellele on esimest korda üritusteseeria ajaloos esindatud arvutimängud.

MängudeÖÖl saab võistlustulle astuda järgmistes mängudes: Mortal Kombat X, FIFA 15, Super Smash Bros. ning Trials Fusion. See nimekiri võib täieneda üllatusvõistluste näol!

Üritus leiab aset laupäeval 25. aprillil algusega kell 21.00. Pileti hind on 7 eurot, vanusepiirang on 16+.

Kui aga vanus ei luba, algab samal päeval kell 14 Apollo raamatukaupluses piiranguta soojendusüritus, kus on võimalik võtta osa pisematest võistlustest või harjutada õhtuseks suurturniiriks.

MängudeÖÖ toimumisele aitavad kaasa Apollo Raamatud, Solaris Kino, Punktid.ee, PlayStation Eesti, FC Flora, ProGames, Vipline, Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainor, Super Kõnekaart, Euronics, Tehnikarent, Jamara, Monster Energy, TKM Baltics, veebipood Laegas ja loomulikult Level1.ee.