Mail.ee meeskond esitab pressiteates julge väite, et e-post jääb kõigi mobiiliäppide kuningaks, ning nimetab seda ka omanimelise äpi loomise põhjusena.

Liides on kaasaegne ja kasutajasõbralik, seda saab kohandada vastavalt isiklikele eelistustele. Kuna me saame iga päev üha rohkem e-kirju, oli peamine rõhuasetus nende sorteerimisel ja otsingu kasutamise võimalustel, kommenteerib arendusmeeskonna juht Maris Ruskulis.

Kirjade haldamiseks on eri võimalusi, näiteks kasutada järjehoidjaid, kustutada või liigutada kirju ühest kaustast teise. Samuti on väga mugav kontakte salvestada ja otsida. Rakendus on saadaval kolmes keeles: eesti, vene ja inglise.

Androidi-variandis on ka mõned eksklusiivsed võimalused, näiteks mitut e-posti aadressi kasutada, kirjadele faile lisada või neid avada, muuta uue e-kirja teavituse märguande tooni.

Mail.ee on Eesti suurim e-posti teenus, millel on nende kinnitusel enam kui 450 000 registreeritud kasutajat.

2014. aasta lõpul ühines firma Läti rahvusliku e-posti teenusega inbox.lv, moodustades seeläbi esimese Baltimaade ülese e-posti-teenuse, millel on kokku enam kui 1,7 miljonit kasutajat.

Foto: ekraanitõmmis