Jah, üks võimalus on veel täiesti olemas. Selleks tuleb märkida, et oled Windowsi assistive technologies'i kasutaja ehk vajad arvuti kasutamisel täiendavaid abivahendeid - näiteks kõnesüntesaatorit, kui oled kehva nägemisega, kasutad ekraaniluupi, vajad kontrastsemaid seadeid või väriseva käe jaoks hiire juhtimist kursori abiga, kirjutab AM.ee.

Windowsi Assist on mõeldud kas puudega inimestele või eakamatele arvuti kasutamiseks. Just nemad on ka suurim seltskond, kellele lapselapsed või abilised pole ehk Windowsiuuendust veel pannud, sest iseseisvalt võib see liiga raskeks osutuda.

Nende jaoks on Microsoft pikendanud Windows 10-le uuendamise aega praegu ilma kindla tähtajata. Kuid selgub, et Windowsi uuendamise lehel pole ranget kontrolli, kas kasutad seni mõnda Assisti funktsiooni või mitte.

Kui kinnitad uuendamise lehel, et kasutad, siis on võimalik endiselt oma arvuti tasuta Windows 10 peale uuendada ka praegu.

Toimetus pole seda võimalust veel ise katsetanud vana Windowsiga arvuti puudumise tõttu - kui niimoodi uuendaine õnnestus, võid loomulikult ka meile ja teistele lugejatele sellest teada anda, näiteks kommentaaris.