Kui briti turist Dubais umbes 1380 euro eest kaheks päevaks luksusauto Lamborghini Huracán rentis, ei pannud see ilmselt kedagi kulmu kergitama. Küll aga üllatas see, mis edasi sai.

25-aastane mees osutus nimelt süüdimatuks liiklushuligaaniks, kes suutis järgneva nelja tunni jooksul 33 korda kiiruseületamisega vahele jääda.

Kõik kiiruseületamised jäid silma kiiruskaameratele, millest 32 juhtumit toimusid Sheikh Zayed Roadil ja üks Garn Al Sabkha Roadil, ajavahemikus 14.31 kuni 18.26 kohaliku aja järgi. Ta ületas lubatud kiirust mõnikord isegi kahekordselt.

Dubais saadetakse kõik kiiruskaamerate abil tehtud trahvid automaatselt auto omanikule, milleks oli kõnealusel juhul autorendifirma. Trahve kogunes veidi enam kui 40 000 euro eest.

Turist oli jätnud autorendifirmale oma hotelliaadressi ja pandiks passi, aga nende probleemid on senistel andmetel lahendamata.

Mees keeldub trahve maksmast ja firma keeldub seetõttu autot ära toomast, sest seda ilma trahviraha maksmata kätte ei saa. Samas ei saa mees riigist lahkuda, sest pass on autorendifirma esindajate käes.