Suurem osa Apple'i nutiseadmetele mõeldud rakendustest on mõistagi tasuta. Ja paljud tasulised maksavad väga vähe. Väga ebaglamuurne.

Nii et tõeliselt eredate pärlide leidmiseks tuleb leida App Store'i tohutust äpimäest need kalleimad, mis annavad just sinu hoolega lihvitud nutimasina-kogemusele selle viimase lihvi...

Järgnev pingerida kalleimatest äppidest pärineb saidilt Telegraph. Kui leidsid isegi kalleimaid rakendusi, anna neist kommentaariumis teada!

Preebs (719,99 eurot)

Foto: ekraanitõmmis

Preebs on kalliduselt teine äpp (esikohta jagavad sama hinnaga koguni neli erinevat).

Autorid väidavad, et nende eesmärk on avalikus ruumis liikumine – näiteks tööle- ja kojuminek – mõnusamaks muuta.

Lühitutvustuse põhjal kasutavad arendajad selleks digikuponge, mänge ja muud sarnast – ning isegi välireklaame. Kuidas, jääb promoteavet lugedes veidi segaseks, aga ma ei raatsinud ka ~720 eurot kulutada, et täpsem ülevaade hankida.

Preebsi lehekülg App Store'is on kasutajate lisatud infost kahtlaselt puhtaks roogitud. See võib selgitada, miks Preebsi on mujal nimetatud röövimiseks ja kulukaks pettuseks.

Kahtlane värk. Kõlab lihtsalt kuluka variandina, kuidas lasta nutiseadmesse asukohapõhiseid reklaame kuvada.

MobiGage NDI (899,99 eurot)

Foto: ekraanitõmmis

Paistab olevat abivahend või pikendus teatud tööstuslikele mõõdistus-süsteemidele, mis toodetud Northern Digitali poolt. Diip. Tavakasutajal pole vist mõtet lähemalt uuridagi. (App Store'i lehekülg)

Agro (899,99 eurot)

Foto: ekraanitõmmis

Maa- ja põlluharijale äritegevuse hõlbustamiseks ning sellega kaasneva "dokumendimajanduse" lihtsustamiseks. Eksisteerib ka tasuta variant Agro Lite. (Agro lehekülg App Store'is)

BarMax CA (899,99 eurot)

Foto: ekraanitõmmis

Harvardi vilistlaste loodud "juhtiv" rakendus puhuks, kui tahad läbida advokaadieksami Californias sellel alal tegutsemiseks.

Ootuspärase kraami kõrval sisaldab näiteks 50 tundi salvestusi Harvardi õiguskolledžis tudeerinud õppejõudude loengutelt, vastukaja saadetud esseedele jms. (App Store'is)

iVIP Black (899,99 eurot)

Foto: ekraanitõmmis

Lõpuks ometi äpp laiemale ringile (ärge võtke seda isiklikult, agronoomid)! Töötab virtuaalse liikmekaardina kõigi programmiga iVip seotud paikades üle maailma – lisade hulgas concierge-teenused jms.

Eesmärk on hallata sinu luksuslikku elustiili soovituste, juhiste ning konkreetse pakkumistega.

Kasutajalt oodatakse ainult miljonäristaatust, mis puudutab tema varasid inglise naelsterlingiteks ümberarvestuna. (App Store'is)