See on Androidi- ja Apple'i nutiseadmetelt ammu tuttav kohtingurakendus Tinder, mis peilib kasutaja vahetut ümbrust, et talle uusi tutvusi leida.

Või kui täpne olla, siis mitte kasutaja vahetut ümbrust, vaid nutiseadme, millele Tinder paigaldatud on.

Eesmärk on pakkuda siis vallalistele või vallatutele võimalust teiste sarnaselt meelestatud inimestega tutvumiseks. Kohtingurakenduse kasutaja puhul on ju normaalne eeldada, et ta uutest tutvustest huvitatud on.

Tasuta rakendus nõuab ligipääsu kasutaja Facebooki-kontole ja peilib huviobjekte sealse info, Tinderis märgitud eelistuste ja nutiseadme GPSi abil.

Kui kedagi leitakse, kuvab Tinder ekraanile tolle profiili, mida saab ekraanil vasakule viibates kõrvale heita või paremale viibates heaks kiita.

Saidi Phandroid esindaja testis Tinderit Android Wearil ja leidis, et äpp töötab hästi, kuigi käivitub aeglaselt ja tahab miskipärast iga kord sulguda, kui nutikella ekraanieredus väheneb.

Hetkel on maailmas müügile jõudnud kaks Android Weari kella, kus Tinderi võib kasutusele võtta: LG G Watch ja Samsung Gear Live. Suve jooksul on neile seltsiks oodata Motorola uudistoodet Moto 360. Ja muidugi töötab rakendus ka Androidi- ja Apple'i nutiseadmetel, nagu mainitud.

Jääb ainult küsimus, kui paljud ümbritsevatest tutvumishimulistest just Tinderit kasutavad. Sarnaseid rakendusi on ju teisigi. Igatahes muudavad taolised äpid nutikella omamise senisest oluliselt mõttekamaks!