Uus äpp nimega Solitaire Collection sisaldab selliseid mänge nagu Klondike (see ongi sama mäng, mis vanal Windowsil lihtsalt Solitaire`i nime kandis), Spider, Freecell, Pyramid ja TriPeaks. Ehkki mäng ei näe päris selline välja, nagu kõige esimeses versioonis - graafika on ikka märksa parem - on nostalgitsejatele kindlasti oluline, et mängu võidule järgnev animatsioon, kus kaardid vikerkaarte kujul üle ekraani lendama hakkavad, on olemuselt seesama, mis Win95 variandilgi. Solitaire Collection on olemas ka Windows 10-l ning sarnaneb üsna palju sellele äpile, mis nüüd nutifonidele ilmus.

Äpist on olemas ka premium-versioon, mille eest küsitakse kuus kaks dollarit ja mis ei sisalda reklaame. Praegu on seoses lansseerimisega premium-variant tasuta, aga üheks kuuks, mitte kauemaks.

Microsofti Solitaire`i kollektsiooni välja toomine mobiilipoodides nagu App Store ja Google Play pood on esimene kord, mil kaardimängu väljaspool Windowsi keskkonda mängida saab. Loomulikult on olemas palju teisigi kaardimängurakendusi, ent Windows nimetab enda oma maailma kõige olulisemaks.