Kuna Runescape'i kõige vanema versiooni serverid olid liialt ebaturvalised, et häkkereid ja muud ebaausaid mängijaid eemal hoida, otsustas mängu loojafirma Jagex serverid sulgeda juba mõnd aega tagasi. Ühe mängija tõttu aga lükkus serverite sulgemisaeg kaks tundi edasi.

See mängija oli 2003. aastal mänguga alustanud Titus_Furius, kelle eesmärgiks oli enne serverite sulgemist läbida mängu viimane ülesanne - Legends Quest, ehk eesti keeles legendide ülesanne. 26-aastane ameeriklane, kes oli juba nädalaid töötanud selle kallal, et ülesandega õigeks ajaks ühele poole saada, jõudis serverite sulgemisaja lähenedes kurva tõdemuseni - ta ei suutnud ülesannet õigeks ajaks lõpetada.

Pettunud mängija istus oma ekraani ees ning ta silmist hakkasid pisarad voolama, kui ta nägi, kuidas sulgemist indikeeriv taimer jooksis nulli. Suur oli ta üllatus, kui pärast seda mitte midagi ei juhtunud. Mõne aja pärast vilksatas ekraanil Jagexi moderaatori sõnum: "Võib-olla hoian ma serverit veidi kauem lahti, et sa saaksid oma ülesande lõpule viia."

"Ma olin täiesti šokis," ütles mängija Newshubile. "Pärast minu pisaratesse puhkemist otsustas Jagex, et annab meile rohkem aega. Ma ütlen "meile", sest lisamänguaega said kõik mängijad."

Titus suutis ülesande õigeaegselt lõpetada ning terve mängu kogukond elas talle seejuures kaasa. "Ma olin üliõnnelik, kui ma ülesande lõpetasin," ütles Titus. "Ma olin adrenaliini täis ja üpris kontrolli alt väljas. Ma tegin selle ära ja nii paljud inimesed kogesid seda koos minuga," kommenteeris mängur tunnet pärast saavutust.

Mängija ei saanud oma võidurõõmu aga kauaks nautida. Taimer hakkas uuesti nulli lugema ning seekord visati selle nulli jõudes kõik mängijad mängust välja.

Mängu loojafirma Jagex kommenteeris väljaandele PC Gamer, et terve nende stuudio elas mehele kaasa: "Tema otsevideot oli väga lahe vaadata ja kõik stuudios elasid talle kaasa, kui ta mängu tugevaima koletise hävitas ning oma autasukeebi sai," ütles stuudio esindaja.

Vaatamata sellele, et Runescape Classicu serverid on nüüd lõplikult suletud, on siiski võimalik mängida mängu 2006. aasta Old School versiooni ning uut Runescape 3.