Forte soovitab need tunnid veeta loomulikult otse brauserist arvutimänge nautides - aga mõistagi mitte suvalisi, vaid kvaliteetmänge.

Selliseid on netis juba üsna palju. Hetkel soovitame suunduda Core Online'i saidile, kus kirjastaja Square Enix pakub oma arhiivist mitmeid põnevaid hiljutisi suurmänge, brauseri kaudu ja tasuta.

Hetkel on saadaval kaks värskeimat Lara Crofti seiklust ("Underworld" ja "LC and the Guardian of Light"), aga samuti kaks suhteliselt värsket IO Interactive'i teost ("Mini Ninjas", "Hitman: Blood Money").

Core Online viibib beetatestimisel, nii et kasutaja võib teoreetiliselt kohata kummalisi vigu, näiteks ajutist ligipääsu puudumist teenusele vms. Square Enixi lahkust korralike mängude tasuta jagamisel tuleb aga kiita, ja "otse brauserist" mängundus on tuleviku sõna.

Kuna tasuta lõunaid pole olemas, peate samas leppima iga 20 minuti järel saabuvate reklaamidega või maksma pisisummasid nende edasilükkamiseks või suuremaid summasid neist üldse pääsemiseks. Aga vaevalt teised sarnased legaalsed teenused teid paremini kohtlevad.

Ja 20 minuti järel tasubki 20 sekundit ekraaniltoimuvast silmi puhata!