Siin on viimase aja viis põnevamat, mida ta soovitab ka teistele.

Mõni neist on saadaval ka teistele mobiilsetele platvormidele, aga see soovitus on spetsiaalselt Androidi-kasutajale!

teeb mobiiltelefonist auto pardakaamera, mis salvestab pilti, näitab vahemaad meetrites järgmise autoni ning annab vajadusel hoiatussignaali.

Samuti näitab parklas auto asukohta, kui peab sõidulogi.

võimaldab nutitelefonist vaadata teise võrku ühendatud kaamera pilti. Valvekaameraks saab teha kasvõi enda vana telefoni või veebikaamera.

on tasuta äpp, mis salvestab ja hoiab kõik salasõnad krüpteeritud kujul pilves, nii et meeles on vaja pidada vaid üht parooli.

Äppi kasutades ei unusta ise kõiki kuskile esitatud paroole ega pea ka samu ankeete mitu korda täitma. Toimib turvaliselt nii mobiilis kui ka arvutis.

on reisiäpid. Esimene võimaldab näha näiteks Tallinna ja teiste lendude täpset infot ja lennujaamade kaarte – abiks, kui pead kiirelt jätkulennule jõudma.

Kui edastad oma broneerimisinfo e-kirjaga Worldmate'i aadressile, siis peab selle äpp automaatset kalendrit ja ülevaadet Sinu reisidetailide kohta.

on lihtne ja laheda välimusega kalkulaator, mis võimaldab tehteid nuppude toksimise asemel näpu või pulgaga ekraanile joonistada. Muudab murdude või muude keerulisemate kujundite ja valemite arvutamise mugavaks.