29-aastane Jose Simms kuulutati tagaotsitavaks seoses seitsme kohtusse mitteilmumise juhtumiga, aga kui Torringtoni politsei tema tagaotsimisteadet oma Facebooki-lehel jagas, kirjutas mees sinna kommentaari, milles tõotas, et lubab end puiklemata vahistada, kui postitus pälvib vähemalt 20 000 "meeldimist".

Mõnevõrra tavatul kombel tegi politsei talle vastupakkumise ja nõudis, et Simms langetaks piirmäära 10 000 like’ile. Viimaks jõuti 15 000 like’i juures kompromissile. Rahvas hakkas kuulutust levitama ja kui ka ajakirjandus kurioosse loo üles korjas, levis uudis edasi juba kulutulena.

Mõne päevaga saigi kuulutus 15 000 like’i kokku, kuid tagaotsitav mees siiski jaoskonda ei ilmunud ning sedamööda, kuidas päevad järjest möödusid, paistis, et ta on oma sõna murdnud. 19. juunil — kuu aega pärast lubaduse andmist — aga võttis Simms ühendust Enfieldi politseijaoskonnaga ja palus endale järele tulla. Tema vahistamine sujus vahejuhtumiteta.

Jose Simms võeti vahi alla ja talle esitati süüdistus neljas esimese astme ja kolmes kolmanda astme kohtusse ilmumata jätmise juhtumis. Mehele määrati 30 500 dollari suurune kautsjon ja kohustati taas kohtusse ilmuma.

Hetkel on tagaotsimiskuulutus Facebookis kogunud üle 29 000 meeldimise ja 1700 kommentaari. Jose Simms peaks Torringtoni ülemkohtusse ilmuma 3. juulil.